top of page
Parking - Laeremans

De persoonlijke aanpak van een familiebedrijf

IN 1-2-3 NAAR EEN GESLAAGD PROJECT

 1. Ruimte voor jouw dromen en noden
  We luisteren naar jouw noden            we plannen samen een afspraak in.

   

 2. Persoonlijk advies
  We komen bij jou ter plaatse en denken met je mee           we overhandigen jou een gericht voorstel.
  Voor we tot een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat van je project komen 

   

 3. Aan de slag
  Na jouw akkoord gaan we aan het werk           jij kan genieten van het eindresultaat.

Aanleg voor de aanleg van opritten – terrassen – parkings – speelplaatsen 

Dankzij een jarenlange ervaring in de stiel en een passie van vader op zoon is Laeremans gespecialiseerd in droomprojecten, aan zo’n goede prijs/kwaliteit dat je er niet van moet wakker liggen. Ons werkterrein spreidt zich over heel regio Hulshout, Heist-op-den-Berg, Westerlo en Aarschot.

Luisteren en meedenken

Elk project start met een goed gesprek waarin jouw noden en toekomstplannen duidelijk worden. Met onze bagage uit ontelbare geslaagde projecten van 1991 tot vandaag denken we met je mee over materialen, kleuren, patronen,… en kunnen we professioneel, eerlijk en persoonlijk advies op maat geven, die aansluit bij het gebouw en de bewoner(s). Dat onze persoonlijke aanpak werkt, bewijzen onze +1500 tevreden klanten.

Een machinepark dat bergen werk verzet

We investeerden in een machinepark waarop we non-stop kunnen bouwen en die we voor een breed scala aan werkzaamheden kunnen inzetten. Met deze machines kunnen we snel schakelen en dus tijd uitsparen. Zo kunnen we ook jouw kosten en tijd drukken. 

Altijd kwaliteit

Bekwame vaklui… daar kan je de straten niet mee plaveien. Wij bewijzen dat we je vertrouwen dubbel en dik waard zijn. Of we nu bij particulier of professional over de vloer komen, of we nu een parking, oprit, terras, speelplaats, trap of tuinpad aanleggen: kwaliteit in afwerking is een constante bij Laeremans.

Bekwame vaklui
Toonpark bezoeken

Ons toonpark bezoeken

We beschikken over een uitgebreide keuze aan klinkers, tegels, natuursteen en randafwerking. Die kan je van dichtbij komen bekijken in ons toonpark in Hulshout. Jouw ideale oplossing zit er ongetwijfeld tussen!

trap klinker - Laeremans

CONTACT

Advies op maat nodig van kenners of een vrijblijvende offerte voor jouw persoonlijke droomproject?
Contacteer Laeremans meteen!

bottom of page