top of page
Parking - Laeremans

Aanleg van parkings

VOOR PROFESSIONALS DOOR PROFESSIONALS

Kies voor een goede binnenkomer

Personeel, klanten, bezoekers, partners, leveranciers, … allemaal arriveren ze langs een en dezelfde weg: je parking, die deze drukke passage probleemloos moet aankunnen. Je parking is bovendien het visitekaartje van je bedrijf. Als verlengde van je bedrijfspand moet je parkeerterrein er bovendien naadloos op aansluiten. Allemaal voer voor Laeremans!

Een drive voor parkings

Laeremans is sterk in de aanleg van parkings: van grond- en graafwerken tot fundering en afwerking. Hiervoor bieden we een uitgebreid aanbod aan materialen, van betonklinkers en tegels tot grind, ook een waterdoorlatende bestrating is perfect mogelijk. Een bestaande parking renoveren of uitbreiden? Alles kan op maat van jouw publiek, noden en wensen. Ook alle afwerkingen zijn we natuurlijk meester.

Parking - Laeremans

Meer dan materiaalkeuze

Maar een parking aanleggen is veel meer dan materialen, kleuren en afwerking kiezen. Er moet ook rekening gehouden worden met ligging, ondergrond, wegmarkering, aflijning van de parkeerplekken, ... Aan alles wordt gedacht, voor een parking klaar voor intensief gebruik, gericht op de doelgroep, duurzaamheid en functionaliteit.

Parking - Laeremans

Realisaties

Parkings

Aanleg van parkings

CONTACT

Een parking laten aanleggen?

Vraag raad aan Laeremans, wij stellen met plezier een gratis en vrijblijvende offerte op.

bottom of page