top of page
Terras keramische tegel - Laeremans

Aanleg van terrassen

VAKANTIE IN EIGEN TUIN OP EEN NIEUW TERRAS IN NATUURSTEEN, KERAMISCHE OF BETONTEGELS

Terras in natuursteen

Een natuursteen terras is toonbeeld van extreme duurzaamheid. Het is slijtvast en doorstaat elk weertype. Een terras in natuursteen is natuurlijk ook een sfeerschepper van formaat en prachtig om naar te kijken. Sterker zelfs, het wordt door de jaren heen vaak nog mooier. Creëer een buitenomgeving compleet naar wens met een keuze uit diverse steensoorten van Vietnamese natuursteen en graniet tot Belgische blauwe hardsteen, de meest uiteenlopende bewerkingen en formaten.

Terras in keramische tegels

Een terras met keramische tegels koppelt het praktische aan het aangename. Kies uit een uitgebreid kleurenpallet en een stijl naar wens, van rustiek en landelijk tot hedendaags of strak. Klein of groot formaat? Jij bepaalt.

Terras keramische tegel - Laeremans

Terras in betonklinkers 

Vorstbestendig, ultrasterk en slijtvast: dat is typisch een terras in betonklinkers of betontegels. We kennen ze allemaal van de grijze stoeptegels, maar betontegels zijn zoveel meer dan dat. Ze zijn beschikbaar in heel wat kleuren, formaten en afwerkingen: met of zonder structuur, mat of glanzend, XXL of gepolierd, … zoveel variatie.

Terras betonklinker - Laeremans

Realisaties

Natuursteenklinkers - Tegels

Keramische tegels

Betonklinkers - Tegels

Terras keramische tegel - Laeremans

CONTACT

Meer plezier in je achtertuin doorbrengen op een prachtig terras?

Contacteer Laeremans meteen voor advies op maat of een gratis en vrijblijvende offerte!

bottom of page